URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SITUAȚIA TRAFICULUI. SE ACȚIONEAZĂ CU MATERIAL ANTIDERAPANT

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că, la ora 09:00, nu erau semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Potrivit INFOTRAFIC, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare pe tronsonul kilometric 105 (Dragalina) – 212 (Constanța) al autostrăzii A2 București-Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, fără depuneri pe suprafața de rulare, iar carosabilul este umed. Se acționează cu material antiderapant.

Ninge slab pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Tulcea și Vrancea (în zona montană), nu sunt depuneri pe suprafața de rulare, carosabilul fiind umed.

Pe DN3, în zona loc. Pietreni, jud. Constanța, ninge abundent, carosabilul fiind acoperit cu un strat subțire de zăpadă.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă“, precizează Centrul INFOTRAFIC.

Sursa foto: www.zf.ro

Continue Reading
La Top