URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

Sfidare de Ziua Națională. Prefectul județului Călărași, gest lipsit de fair play în fața tuturor călărășenilor

Prefectul județului Călărași, Valentin Barbu s-a purtat ca un copil în fața tuturor celor adunați astăzi la festivitatea de Ziua Națională a României. Deși nu era nici momentul și nici locul ca prefectul să-și manifeste ura față de adversarii politici, acesta nu s-a putut abține. În timpul festivităților care au avut loc la Monumentul Eroilor, situat în intersecția Orizont, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță a salutat toate oficialitățile prezente la marcarea a 103 ani de la Marea Unire. Așa cum se vede în fotografiile atașate, prefectul i-a intors spatele președintelui consiliului județean fără a-i întinde mâna, ca un om politic responsabil.

Foto: canalsud.ro

Toți cei prezenți au rămas neplăcut surprinși de gestul lipsit de maturitate al celui care se vrea reprezentantul guvernului în județ. La fel de șocat s-a arătat și Vasile Iliuță care a tratat evenimentul ca pe unul generat de lipsa de educație.

“Eram la un eveniment festiv, unde șicanările politice nu își aveau rostul. I-am întins mâna pentru a-l saluta și atât.
Mi-a demonstrat, dacă mai aveam nevoie de vreo dovadă, ca nu are cei 7 ani de acasă.” a declarat președintele Consiliului județean.

Momentul stânjenitor amintește de apucăturile mentorului lui Valentin Barbu. În 2017, șeful statului, Klaus Iohannis, nu i-a salutat pe președinții celor două camere ale Parlamentului la ceremonia organizată de Ziua Armatei în Parcul Carol. Asta deși avea obligația protocolară să facă acest lucru.

Până la ora transmiterii acestei știri, prefectul județului Călărași nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Continue Reading
La Top