URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SFATURI PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI AUTO

Este cunoscut faptul că pentru a obține permisul de conducere este necesar să susținem două examene.

Cei care trec de examenul teoretic, care se desfășoară pe calculator, trebuie să susțină și proba practică (traseul) pentru a obține carnetul de conducere.

Pentru examenul auto, proba practică, denumită și traseu, este cea care pune cele mai mari probleme viitorilor șoferi. Vă oferim o serie de sfaturi menite să vă ajute să treceți mai ușor proba, venite de la Costinel Diaconu, comisar-șef SRPCIV Călărași.

“Statistic vorbind, persoanele care reușesc să treacă din prima atât proba scrisă, cât și cea practică, în cadrul celor 260 de examene organizate la nivelul SRPCIV Călărași, din numărul total de 8.199 au fost declarați admiși 4.364 de elevi, rezultând un procent de promovabilitate de 53%. Cele mai frecvente greșeli pe care aceștia le fac în cursul procesului de examinare sunt în intersecțiile mari, unde nu acordă prioritate veculelor care au acest drept. Motivul pentru care mulți dintre elevi pică această probă este slaba pregătire. În acest caz, vina o poate avea chiar instructorul auto.

Sfatul pe care eu îl ofer tinerilor care vor să se apuce de școala de șoferi este să meargă la legislația rutieră și să execute toate orele de conducere. Dacă fac aceste două lucruri, există posibilitatea să ia sala și traseul din prima” a declarat Costinel Diaconu, comisar-șef SRPCIV Călărași, pentru Canal SUD.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top