URMĂREȘTE-NE

EXCLUSIV

SELLY VINE LA CĂLĂRAȘI. INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ VA TRANSFORMA PROCESUL EDUCAȚIONAL CU NOUA PLATFORMĂ “CĂLĂRAȘI EDUCATION”

Călărași Education va introduce o nouă platformă de educație cu ajutorul Inteligenței Artificiale, care va îmbunătăți procesul educațional și va oferi elevilor mai multe posibilități de dezvoltare.

Evenimentul este organizat de Ecoaqua Călărași și Eduard Grama. La lansare, membrii echipei vor prezenta platforma și vor discuta despre rolul important al Inteligenței Artificiale în educație.

Cu ajutorul platformei Călărași Education, elevii vor avea acces la un mediu de învățare interactiv și personalizat, adaptat nivelului lor de cunoștințe. Inteligența Artificială va oferi feedback-uri personalizate și sugestii pentru fiecare elev în parte, pentru a asigura un proces de învățare eficient și plăcut.

Publicul este invitat să participe la evenimentul de lansare, să afle mai multe despre platformă și să interacționeze cu membrii echipei de proiect. Împreună, vom face educația mai accesibilă și mai eficientă pentru toți elevii.

Evenimentul “CĂLĂRAȘI EDUCATION” va fi transmis live pe site-ul CANAL SUD.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top