URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

ȘEFUL SPITALULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI, DESPRE NEUROCHIRURGIE: “VIZIUNEA ESTE SĂ DESCHIDEM O SECȚIE CARE SĂ DEVINĂ UN FEL DE CENTRU ZONAL”

Din data de 14 aprilie a acestui an, la Spitalul Județean de Urgență Călărași, se efectuează operații de coloană. Acest lucru a devenit posibil după ce în luna martie a.c. medicul neurochirurg Mărăndici Nicholas a fost angajat în instituția medicală. Managerul unității sanitare, Bogdan Mihai, a declarat, pentru Canal SUD, că, la acest moment, se creionează ideea de înființare a unei secții de Neurochirurgie care să devină un fel de centru zonal.

Pentru prima dată în istoria acestei unități medicale, am adus un medic chirurg despre care cred că suntem foarte norocoși că îl avem. Văzând ce poate să facă acest om, cred că suntem foarte norocoși că îl avem, pentru că, după ce l-am adus la noi, a primit niște oferte de la spitale de referință, de la nivel național. Și, cumva, creionăm aici, la început, un compartiment separat de Neurochirurgie și viziunea este să deschidem o secție care să devină un fel de centru zonal, fiind unul dintre puținele spitale județene, din zonă, care operează coloana. Este un miracol să vezi un om că, astăzi, vine, nu poate să meargă și a doua zi pleacă pe picioarele lui. Acesta este un miracol. În afecțiuni, tratamentul și durerea durează până când dispar. Nu, aici va dispărea durerea. E ceva fantastic! Incizia făcută este cât o monedă de 10 bani, atât de mare este operația de coloană făcută la Călărași”, a explicat directorul spitalului călărășean, Bogdan Mihai.

Continue Reading
La Top