URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

ȘEFUL PSD CĂLĂRAȘI: FIECARE PRIMĂRIE DIN JUDEȚ VA AVEA CÂTE UN PROIECT CARE VA INTRA PE LISTA DE FINANȚARE

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, astăzi, în data de 28 aprilie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, că ieri a fost prezent la București, pentru a discuta despre problemele politice ale Organizației Județene a partidului. Acesta a punctat faptul că, în prezent, Coaliția de guvernare funcționează mai bine decât funcționa cu fostul președinte al PNL,  Florin Cîțu. Tot el a mai anunțat că, după data de 15 mai a.c., județul Călărași va fi selectat în vederea semnării tuturor contractelor de investiții, pe programele naționale. Potrivit lui Vasile Iliuță, fiecare primărie din județ va avea minimum câte un proiect care va intra pe lista de finanțare, acest lucru fiind stabilit cu colegul său din Coaliție, liderul PNL Călărași, Ciprian Pandea.

De asemenea, acesta a mai anunțat că, tot în vederea dezvoltării județului nostru, a avut o întâlnire cu primarul municipiului Oltenița, Costinel Milescu, în vederea realizării unui drum de acces pentru mașini electrice și biciclete.

Totodată, șeful social-democraților călărășeni a precizat că a lansat invitația tuturor miniștrilor PSD de a veni în Călărași, pentru  a le prezenta acestora problemele județului și pentru a gasi soluții la acestea. 

Continue Reading
La Top