URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ȘEFUL PNL CĂLĂRAȘI: “FIE VOM AVEA PREFECT ȘI UN SUBPREFECT, FIE VOM AVEA PREFECT ȘI UN SECRETAR GENERAL”

Președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, a declarat, în conferința de presă defășurată la sediul formațiunii politice, în data de 17 decembrie 2021, că în ședința Coaliției de guvernare nu s-a discutat despre numele celui care va prelua funcția de prefect al județului Călărași.

“Nu am discutat la ședința Coaliției nici de nume, nici nu s-au pus condiții. Am discutat de principii, de funcții”, a explicat sursa citată.


Potrivit acestuia, încă se negociază cum vor fi împărțite funcțiile la Prefectură.

“Fie vom avea prefect și un subprefect, fie vom avea prefect și un secretar general”, a punctat Pandea.

Cât despre declarația administratorului public al Municipiului Călărași, Eduard Grama, prin care sublinia că negocierile pentru Instituția Prefectului au fost făcute de “cooperativa albaneză de la Prahova”, șeful liberalilor călărășeni a declarat următoarele: “A fost o negociere la nivel central. Am participat  la ședință. Nu a cedat nici Prahova, nu a cedat nici Ilfov pentru județul Călărași. Colegii de la Prahova, Ilfov, Sălaj și Arad au fost primii interesați să nu obțină Prefectura. Motiv pentru care nu s-a dat la schimb absolut nimic. 8 județe de la noi (n.r. PNL) au fost blocate de președintele Florin Cîțu, 8 județe PSD au fost blocate de președintele  Marcel Ciolacu.”

“Încercăm să purtăm negocieri pentru pozițiile de la nivel central, după aceea vom continua discuțiile la nivel local”, a conchis politicianul liberal.

Continue Reading
La Top