URMĂREȘTE-NE
DNA

ACTUALITATE

ȘEFUL GĂRZII DE MEDIU TULCEA, REȚINUT DE PROCURORII DNA. A FOST PRINS ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE LUA MITĂ

Comisarul-șef al Comisariatului județean Tulcea din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, Dorin Meran, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Constanța. De asemenea, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

Potrivit unui comunicat al DNA, Dorin Meran ar fi cerut mită unui om de afaceri pentru a-i aplica o mai mică sau avertisment, în urma unui control. Omul de afaceri este martor în această cauză, iar Dorin Meran a fost prins în flagrant în timp ce ridica suma de bani.

„În perioada 30 august – 04 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică ori chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale administrată de martor.

La data de 04 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă inculpatului în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, se arată în comunicatul DNA.

Astăzi, 5 septembrie, Dorin Meran urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top