URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SEDIUL INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI VA FI REABILITAT

În cadrul conferinței de presă  care s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Poliție Călărași, comisarul șef de poliție, Petronel Dumitrașcu, șeful IPJ Călărași a vorbit despre proiectul prin care se va renova energetic clădirea IPJ Călărași.

“O să încep cu proiectul care vizează aparatul județean, este vorba de proiectul prin PNRR, care presupune renovarea aprofundată a clădirii IPJ Călărași, este un proiect cu o valoare totală de peste 20 de milioane de lei, perioada de implementare este 15 decembrie 2022-15 decembrie 2025, La data de 15 ianuarie 2024 a fost semnat contractul de achiziție de lucrări de construcție urmând ca locația în care ne aflăm să fie predată constructorului ca începand cu data de 15 februarie-1 martie 2024, în raport de situația.(…) Până în prezent lucrurile au decurs normal suntem în grafic”,  a precizat șeful IPJ Călărași, comisarul șef de poliție, Petronel Dumitrașcu.

Un alt proiect enumerat de către comisarul șef de poliție care este în curs de reabilitare este sedul poliției municipiului oltenita.

“Un alt proiect despre care vreau să vorbesc, este cel obtinut prin POR, care vizează reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a clădirii cu destinație sediul de politie al municipiului Oltența. Valoarea estimată este de peste 9 milioane de lei. Sediul de la Oltenița este destul de mare, este un proiect la fel de amplu. În mod normal proiectul trebuia să fie finalizat până la data de 31 decembrie 2023, dar încă se află în lucru, estimarea  de finalizare este undeva până la finalul lunii februarie”, a conchis inspectorul șef.

Continue Reading
La Top