URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

ȘEDINȚĂ DE LUCRU LA ADR SUD-MUNTENIA

Miercuri, 10 mai 2023, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat, în parteneriat cu Consiliului Județean Dâmbovița, o ședință de lucru pentru prezentarea oportunităților de finanțare din Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027.

Evenimentul s-a derulat începând cu ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Dâmbovița, Piața Tricolorului, nr. 1, Târgoviște. Din partea Agenției a participat directorul general, Liviu-Gabriel Mușat, directorul Direcției Autoritatea de Management PR Sud-Muntenia 2021-2027, Gabriela Călin și directorul Cabinetului Directorului General, Andreea-Mirela Tache.

De asemenea, la întâlnire a luat parte președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, numărul participanților la eveniment depășind 80 de persoane.

Sesiunea de informare s-a adresat autorităților publice locale, fiind invitați să participe reprezentanți din cadrul Consiliului Județean și ai primăriilor din județul Dâmbovița.

Prin aceste întâlniri de lucru, ADR Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de Management pentru PR Sud-Muntenia 2021-2027, și-a propus să vină în întâmpinarea autorităților locale, oferind informații despre posibilitățile de dezvoltare existente la nivel regional, tendințele și prioritățile Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia este Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii – Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Continue Reading
La Top