URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SEBASTIAN GHIOCA – AMBASADORUL FAPTELOR BUNE PEDALEAZĂ PENTRU “COPII ÎN DIFICULTATE”

Sebastian Laurențiu Ghioca este călărășean și tată a patru copii, trei băieți și o fetița. Pe lângă viața de familie, Sebi lucrează la ISU Călărași și este plutonier adjutant șef.

În timpul liber, Sebi este voluntar la “Fundația Copii în Dificultate”.
Pe Sebi îl putem numi ambasadorul faptelor bune iar “partenera” lui pe drumul faptelor bune este bicicleta.

Având ca pasiune ciclismul, Sebastian a hotărât să îmbine pasiunea cu scopul de a ajuta copii, pedalând până acum 5000 de kilometri.
Se antrenează de trei ori pe săptămână deși și-ar dori sa aibă mai mult timp pentru antrenamente.

Pentru copii pedalez ori de câte ori am ocazia, în general pe timpul iernii când nu este activitate foarte mare, stau și mă gândesc la ce evenimente să mai particip pentru cei de la Fundație.
Copiii sunt cumva abandonați acolo, necesitățile copiilor vulnerabili cu nevoi și îngrijiri speciale sunt uriașe, sumele cheltuite pentru ei sunt enorme, în acest moment la Fundație sunt 15 copii cu probleme neurologice foarte grave, hidrocefalie, sindrom DOWN, HIV.
Acești copii provin din familii dezorganizate, din părinți care au consumat alcool, droguri, chiar am aflat că un copil se poate naște cu sevraj din cauza părinților alcoolici.
Voi încerca acum sa fac conturul României, sunt 2760 de kilometri de efectuat, o medie de 230 de km pe zi.
Traseul în sine are o pagină dedicată pe Facebook “Conturul României” unde se pot înscrie doritori să participe la acest tur, și se pot face donații pe pagina noastră de Galantom sau sponsorizare către “Fundația Copii în Dificultate” și printr-un SMS la 8844 cu textul -Zile-,
a declarat pentru Canal Sud, Sebastian.
Luni, 16 Mai, în jurul orei 09:00, Sebastian va începe Conturul României din poarta Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Călărași iar prima oprire o va face în Județul Constanța.

Mai multe informații urmăriți în jurnalul Canal Sud din această seară.

Continue Reading
La Top