URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ENERGIEI ELECTRICE, ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI. CE LOCALITĂȚI SUNT AFECTATE

E-Distribuţie Dobrogea precizează că a redus, pe cât posibil, numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

“Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții”, informează Enel.

 Iată care este programul întreruperilor de energie electrică, din județul Călărași, în această săptămână:

  • Marţi, 28 decembrie a.c., alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial în localitatea Ulmeni, străzile: Argova, Merilor, Azimei, Nordului, Lalelelor, Unirii și Plugului, între orele 09:00 şi 17:00.
  • Tot astăzi, 28 decembrie, va exista întrerupere totală în Gălbinași, Popești (comuna Vasilați), Plătărești, Dorobanțu și Fundeni, în intervalul orar 09:00 – 17:00.
  • Miercuri, 29 decembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial: în localitățile Cândeasca, comuna Belciugatele, Valea Iazurilor, comuna Belciugatele, Belciugatele, zona primăriei și grădiniței, între orele 09:00 şi 17:00.
  • Joi, 30 decembrie 2021, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă parţial în localitatea Paicu din comuna Nicolae Bălcescu, în zona bisericii, în intervalul orar 09:00-17:00.

Sursa foto: www.economica.net

Continue Reading
La Top