URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SE ÎNTRERUPE APA ÎNTR-O ZONĂ IMPORTANTĂ DIN CĂLĂRAȘI, PENTRU MAI MULTE ORE

Ecoaqua SA, operatorul regional de apă și canal, aduce la cunoștință că, în data de 19 septembrie 2023, va interveni pe strada Prelungirea Dobrogei, nr. 45, pentru remedierea unei avarii apărute în rețeaua de canalizare. Este important de menționat că această intervenție nu va implica întreruperea circulației rutiere din zonă, astfel încât traficul va fi menținut în mod normal.

Operațiunea de remediere a avariei este programată să dureze aproximativ 4-5 ore, începând cu ora 09:00 dimineața și se finaliza în jurul orei 14:00. Durata exactă a întreruperii furnizării de apă potabilă va depinde de complexitatea lucrărilor.

“Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această întrerupere temporară a furnizării de apă potabilă și vă mulțumim pentru înțelegere. Pentru informații suplimentare sau solicitări de asistență, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon al centrului de relații cu clienții Ecoaqua SA sau să vizitați site-ul nostru oficial.” – transmite operatorul într-un mesaj.

 

Continue Reading
La Top