URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

SE CAUTĂ MĂSURI PENTRU CA TARIFUL APEI SĂ NU FIE MAJORAT. ECOAQUA CĂLĂRAŞI, LA RAPORT, ÎN URMĂTOAREA ŞEDINŢĂ DE CONSILIU JUDEŢEAN

În luna ianuarie a acestui an, consilierul judeţean din partea PRO România, Virgil Dumbravă, a solicitat, într-o ședință ordinară, societății de distribuție a apei potabile, SC Ecoaqua SA Călărași, să prezinte, în luna februarie, un plan de măsuri pentru ca preţul apei să nu fie majorat. Solicitarea venise în contextul în care prețurile la gaze și energie electrică cresc în mod continuu. Prezent în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, din data de 21 martie a.c., acesta a precizat că a citit raportul pus la dispoziţie de Ecoaqua, a discutat cu directorul societăţii, Marcel Nuţu şi a ajuns la concluzia că raportul ar trebui îmbunătăţit. Prin urmare, alesul judeţean al PRO România Călăraşi a cerut ca raportul să fie prezentat consilierilor în următoarea şedinţă, după ce se va implica, personal, astfel încât măsurile pentru ca preţul energiei electrice, care are un impact foarte mare asupra tarifului apei potabile, să fie diminuat.

“Referitor la solicitarea pe care i-am adresat-o societății Ecoaqua, am văzut acel  raport, l-am citit, am avut o discuție cu domnul director general Nuțu, cu cel care l-a întocmit, și am ajuns la concluzia că ar trebui să îl mai îmbunătățim. În această situație, solicit ca în următoarea ședință să vină acel raport. Mi s-a părut destul de pertinent, dar mai trebuie îmbunătățit în legătură cu soluțiile luate pentru economisirea de energie electrică, iar pentru acest lucru aș dori să mă implic, personal, într-o discuție cu domnul director și să găsim împreună soluții, poate voi contribui și eu cu cât mă pricep, pentru a îmbunătăți acest raport și, în primul rând, pentru a lua măsurile pentru ca prețul energiei electrice, care are impact foarte mare asupra preţului apei, să îl diminuăm, într-un fel sau altul”, a explicat Virgil Dumbravă.

Continue Reading
La Top