URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE -OLIMP 2022

În perioada 29-31 August are loc Școala Politică de Vară desfășurată în stațiunea Neptun-Olimp, județul Constanța.
Printre cei prezenți se numără Mariana Gâju, Doina Federovici, Gabriela Firea și Rovana Plumb.

“Toată suflarea feminină din întreaga Românie se află în stațiunea Neptun-Olimp unde se desfășoară “Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate”, un eveniment care are tradiție în țara noastră.
Chiar în acest moment Rovana Plumb vorbește despre violența în familie, despre hărțuirea la locul de muncă dar si hărțuirea cibernetică în mediul online. Acestea sunt subiecte de actualitate iar după cum știm cu toții mediul online nu mai este sigur pentru femei.
Avem oaspeți care vor vorbi despre educație, Ministrul Sănătății Alexandru Rafila ne va vorbi despre noutățile din domeniul sanitar.


Din partea OFSD Călărași participă la lucrări Viceprimărița din localitatea Gradistea, Vicuța Nica, Săndina Georgescu Consilier Local Municipal, Directorul AJOFM Doinița Nicolae, Consilierul Local Municipal Iuliana Raiu.

Sunt femei implicate, femei care vor transmite mai departe în fiecare comunitate pe care o reprezintă mesajul pe care îl primim aici de la Constanța, acela că suntem femei puternice, valoroase suntem tonice și putem schimba lucrurile în bine oriunde ne-am afla”, a precizat Marinela Voivozeanu – Candidata Președinției OFSD Călărași.

Continue Reading
La Top