URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

SCENE INDECENTE. CE AU FĂCUT DOI FRAȚI DIN LEHLIU GARĂ ÎN PUBLIC

Un caz incredibil, care a avut loc în Lehliu Gară, anul trecut, a ajuns de curând în fața instanței. Magistrații Judecătoriei Lehliu-Gară au dispus săptămâna trecută trimiterea în judecată a trei bărbați, doi dintre ei frați, după ce aceștia au avut un conflict pe o stradă din localitate.

Potrivit rechizitoriului, conflictul a avut loc pe data de 5 noiembrie 2022, în intervalul orar 14.00 – 16.00. Actorii principali au fost trei bărbați, doi dintre ei fiind frați care se aflau într-o stare conflictuală. Cei trei şi-au adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare şi ameninţătoare, având asupra lor obiecte contondente, producând persoanelor care au asistat la aceste scene o stare de teamă.

În timpul scandalului produs, cei doi frați s-au dezbrăcat de pantaloni şi şi-au arătat reciproc organele genitale în public, pe stradă, în prezenţa mai multor persoane, printre care femei şi copii, se mai arată în rechizitoriu. De asemenea, tot în timpul scandalului, unul dintre frați, împreună cu un prieten, având în mână obiecte contondente (primul o lopată, iar al doilea un băţ de rufe), l-au amenințat pe celălalt frate cu moarte.

Astfel, cei trei bărbați au ajuns în fața instanței, iar judecătorii au dispus începerea judecății asupra acestora. Cei doi frați sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, în timp ce cel de-al treilea bărbat este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Continue Reading
La Top