URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SCANDALUL MOMENTULUI! ROXANA PAȚURCĂ DIVORȚEAZĂ DE PRIMARUL ANIEL

O iubire fără margini pare a se fi sfârșit într-un moment în care totul părea perfect. Fotografiile apărute frecvent în presă și spațiul public ascundeau, de fapt, o altă situație. Drama șefei de la Inspectoratul Școlar Județean Călărași a ieșit singură la suprafață! 

Totul a fost ținut secret până luni, când Roxana Pațurcă a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care anunța că nu dorește să mai continue căsnicia cu Aniel, nimeni altul decât primarul comunei Borcea. Oare soțul a aflat despre dorința soției de pe Facebook?

Postarea a rezistat câteva ore pe profilul fostei senatoare, fostei pesediste și, mai nou, fostei soții.

Iubirea dintre cei doi părea nemărginită, după relația oficializată în secret, în luna octombrie a anului 2018. Nașii de cununie a celor doi sunt nimeni alții decât Nicoleta și Gabriel Dănuleasa, cunoscuți în Călărași pentru activitatea desfășurată în cadrul societății GIP SRL.

Dintr-o postare pe o rețea de socializare aflăm că Roxana Pațurcă, fostă senatoare PSD, actual inspector sef al Inspectoratului Școlar Județean Călărași nu mai rezistă în căsnicia cu primarul din Borcea, Aniel Theodor și Pațurcă.

Situația nu este confirmată oficial de niciunul dintre ei, însă totul este relevant. Pentru a se detașa de problema de acasă, Roxana Pațurcă și-a luat un concediu până lunea viitoare.

Până una alta, oare primarul Aniel trebuie să revină la numele anterior, cel de fată?

Trebuie să precizăm că Roxana a fost o mare susținătoare a echipei de fotbal AFC Dunărea Călărași, prezentă la mai toate activitățile sportive, reușind să ridice de fiecare dată moralul fotbaliștilor!

Solicitați telefonic pentru un punct de vedere privind informațiile apărute în spațiul public, cei doi nu au putut fi contactați.

 

Continue Reading
La Top