URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SCANDAL ȘI GLOANȚE. UN BĂRBAT A FOST ÎMPUȘCAT DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE I-A ATACAT CU UN CUȚIT

Un bărbat de 78 de ani din Galaţi a fost împuşcat de poliţişti, sambătă, 2 septembrie a.c., după ce aceştia au intervenit să aplaneze un scandal dintre acesta şi nora lui. Bărbatul, care îi ameninţa cu un cuţit, a devenit recalcitrant şi violent, năpustindu-se asupra agenţilor. După ce sprayul lacrimogen nu l-a liniştit pe bărbat, ofiţerii l-au împuşcat de mai multe ori în picior.

Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată prin intermediul 112, de către o femeie, de 60 de ani, din localitatea Chiraftei, cu privire la faptul că o vecină are un conflict cu socrul sau, care ar amenința-o cu un cuțit.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului și a găsit un bărbat, de 78 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul a ieșit din locuința sa, având un cuțit în mâna și a început să-i amenințe cu moartea pe polițiști. Deoarece nu au reușit să-l oprească cu ajutorul unui spray lacrimogen, polițiștii au tras cu pistolul, rănindu-l pe bărbat.

„Bărbatul a fost somat să înceteze acțiunile violente, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au folosit spray iritant lacrimogen, aspect care nu l-a determinat pe bărbat să se oprească. Chiar mai mult, bărbatul s-a îndreptat cu obiectul contondent asupra agenților de poliție amenințându-i cu acte de violență și cu moartea. Întrucât bărbatul a încercat să-l lovească cu cuțitul pe unul dintre polițiști, celălalt polițist, folosind armamentul din dotare, a executat șase focuri în direcția agresorului, în zona membrelor inferioare, neavând timp necesar pentru somație în plan vertical. În urma focurilor de armă trase asupra agresorului, acesta a suferit o plagă împușcată în zona femurului piciorului drept, a căzut la pământ, iar polițiștii l-au deposedat de cuțit și l-au imobilizat”, au declarat polițiștii din Galați

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, bărbatul rănit fiind transportat la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de amenințare și au informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, cu privire la incident.

Sursă: observatornews.ro

Continue Reading
La Top