URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SCANDAL LA UN LOC DE JOACĂ. UN TURC A DISTRUS MAI MULTE BĂNCI, DIN CAUZA GĂLĂGIEI: „DACĂ MAI AUD, INTRU ÎN CASĂ PESTE VOI”

Un caz revoltător a avut loc pe 22 septembrie în localitatea Dobroești din județul Ilfov, acolo unde un bărbat, deranjat de faptul că mai mulți copii ar fi făcut gălăgie, a rupt o scândură și a început să lovească mai multe băncuțe, distrugându-le.

După ce a lovit cu bestialitate băncile, bărbatul s-a întors către părinții care asistau neputincioși la scenele de groază și i-a amenințat că dacă va mai auzi gălăgie va intra peste ei în casă. La un moment dat, din cauza sperieturii, un copil a început să plângă.

După ce a distrus băncile, bărbatul a plecat din zona respectivă, însă soția a continuat scandalul. Femeia a fost potolită și luată din acel loc chiar de soțul ei.

Polițiștii au fost imediat sesizați de către un bărbat. Apelantul a precizat că a fost amenințat cu un briceag de bărbatul agresiv. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au identificat pe bărbat.

Polițiștii orașului Pantelimon s-au deplasat imediat la fața locului unde au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor, respectiv un cetățean turc în vârstă de 43 de ani”, a precizat comisar șef de poliție Ciolcă Anne-Marie, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Pe numele acestuia a fost deschis și un dosar penal.

În cauză, polițiștii din Pantelimon efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Totodată, cetățeanul turc a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

FOTO: capturi foto Facebook Silviu Iliuta

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top