URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ȘASE POLIȚIȘTI LOCALI DIN CĂLĂRAȘI LUCREAZĂ DOAR ÎN TURĂ DE ZI. EXPLICAȚIA DIRECTORULUI POLIȚIEI LOCALE

Joi, 28 martie, a avut loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Local al municipiului Călărași. La începutul acesteia a fost adusă în atenția publică o situație petrecută la nivelul Poliției Locale Călărași. Este vorba despre șase polițiști locali care lucrează în schimbul de zi. Situația a fost prezentată de consilierul local Călin Cătălin, care l-a întrebat pe directorul Poliției Locale Călărași de ce se întâmplă acest lucru.

Am înțeles că există angajați ai poliției locale care lucrează doar în schimbul de zi, adică nu sunt și în circuitul cu ture de noapte. Și dacă da, câți sunt și de ce doar în ture de zi?”, a întrebat consilierul local Călin Cătălin.

Șeful Poliției Locale Călărași a precizată că sunt șase persoane în această situație, iar motivul este unul medical.

Sunt șase care au acte medicale prin care medicul de medicina muncii le-a interzis să mai lucreze noaptea. Astfel că i-am băgat numai în ture de zi. Am stabilit și un program, 10.00 – 22.00. Program de zi înseamnă de la 06.00 la 22.00, adică în acest interval. Am ales 10.00 – 22.00 pentru că prind celelalte ture, adică am o patrulă în plus și pe tura de zi și pe tura de noapte”, a precizat Daniel Anghel, directorul Poliției Locale Călărași.

Daniel Anghel a mai menționat că această situație este valabilă doar pentru luna aprilie, urmând ca mai apoi să se găsească soluții în acest sens împreună cu conducerea Primăriei municipiului Călărași.

Continue Reading
La Top