URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

SĂRBĂTOREȘTE VALENTINE’S DAY LA CINEMA 3D CĂLĂRAȘI

Ziua Îndrăgostiților este un prilej perfect pentru a petrece timp împreună cu persoana iubită în confortul locuinței. Dacă ți-ai făcut deja programul cu activități pentru timpul zilei, Cinema 3D Călărași ne-a pregătit numeroase surprize , pentru a ne încheia seara într-o atmosferă relaxantă, urmărind cele mai frumoase filme de Valentine’s Day.

Comedia românească “Ramon” se va difuza astăzi, la ora 17:00. Aceasta s-a poziţionat pe primul loc ca încasări în ultima săptămână. Acțiunea principală îl surprinde pe Ramon care luptă pentru ceea ce crede. Şi bineînţeles că, de aici, situaţiile hilare, haioase, de acţiune, emoţionante, pentru că filmul conţine de toate, are toate aceste valenţe, de la comedie, până la emoţie, iubire şi acţiune.

La ora 20:00 se va difuza filmul “Knock at the Cabin” (Cabana de la Capătul Lumii), filmul vizează viața unei tinere și a părinților acestora care sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă ceva de neconceput pentru a evita apocalipsa. Având acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte ca totul să fie pierdut.


Continue Reading
La Top