URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

SALĂ DE SPORT ȘI CĂMIN CULTURAL PENTRU COMUNA BORCEA

Guvernul României a emis, la începutul lunii octombrie 2021, Ordinul Nr. 1439 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Construire și dotare sală de sport, strada Școlii, nr.35, sat Borcea, Comuna Borcea, județul Călărași” din Subprogramul ”Săli de sport” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social.

Primarul localității Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă, a declarat că acest proiect este important și este de anvergură pentru localitatea călărășeană. Viitoarea sală de sport va putea găzdui multe competiții importante, accesul fiind gratuit pentru participanți.

Aniel Nedelcu Pațurcă, edilul-șef din Borcea susține că aceste lucrări sunt foarte importante, anvergura lor fiind impresionantă. Viitoarea sală de sport este gândită  să aibă multe utilități,  accesul fiind gratuit pentru participanți.

“Am depus la CNI un proiect pentru o sală de sport polivalentă, destul de mare, undeva la 500 – 800 de locuri pe scaune, cu teren amenajat, respectând cerințele pentru Liga I la handbal. Etapa la care am ajuns acum, licitația publică, sperăm ca CNI-ul să  dae câștigătorul pentru a ne apuca de treabă și acolo. Avem, pentru zona de cultură, un proiect interesant, Căminul Cultural din satul Pietroiu. Lucrarea presupune renovare, dotare cu toate utilitățile, pentru a oferi cetățenilor un loc unde se pot bucura de activitățile culturale. Vreau să fie un Cămin frumos, modern, cu care să ne mândrim peste ani de zile. Mi-aș dori să vorbim la fața locului, atunci când vor începe lucrările.” – declară primarul din Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă

“S-a muncit mult, lucru care se și vede destul de ușor! Multă muncă a fost și cu birocrația din România, așa cum știe toată lumea. Am identificat mici probleme pe parcurs, însă au fost rezolvate în timp util.”a mai explicat edilul Aniel Pațurcă

Cât despre termenul de finalizare, edilul se arată optimist, declarând că așteaptă mai întâi începerea proiectului pentru a putea stabili o dată de finalizare. Finanțarea acestui obiectiv de investiții se va face prin Compania Națională de Investiții.

Continue Reading
La Top