URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

S-AU FINALIZAT LUCRĂRILE LA BAZARUL BIG

Invitatul de astăzi, la matinalul Bună Dimineața Călărași, de la Radio Voces Campi, a fost edilul municipiului Călărași, Marius Dulce, care a venit cu precizări despre stadiul lucrărilor care se desfășoară la nivelul municipiului. Ca o ultimă noutate a fost faptul că mult așteptatul proiect Bazar Big a ajuns la final, iar, mâine, 25 octombrie 2023, va fi organizată recepția acestuia.

“Lucrurile sunt clare, ne apropiem să finalizăm proiectele europene, unele s-au închis din punct de vedere fizic, dar trebuie să le închidem și din punct de vedere al birocrației. Am terminat proiectul de la Liceul Mihai Eminescu, corpul B al Liceului Mihai Eminescu, la Liceul Agricol, la Grădinița Step by Step, la Obor. Mâine se va face recepția la Bazar, lucrurile au intrat pe ultima sută de metri, cum spuneam pe finalul anului reușim să le ducem pe toate la capăt”, a spus Marius Dulce în cadrul matinalului.

Un alt proiect la care se lucrează în această perioadă este parcul din zona de Vest a orașului, primarul municipiului punctează faptul că lucrările se vor finaliza la sfârșit de noiembrie. În acest moment copiii au acces la locurile de joacă, s-a pus gazon, lucrările ajungând aproape de final.

Amintim că, Primăria Călărași a renegociat termenii contractului, pentru că prețurile materialelor de construcții au crescut, rezultând astfel o întârziere în ceea ce privește finalizarea proiectului. Bazarul Big ar fi trebuit să fie finalizat până la începutul lunii octombrie a anului 2021. Investiția era estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi. Până în acest moment, comercianții își desfășurau activitatea într-un bazar temporar, care este amplasat în vecinătatea vechiului bazar.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top