URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

S-A DESCHIS TÂRGUL DE CRĂCIUN, LA CĂLĂRAȘI

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun de la Călărași a avut loc, în data de 17 decembrie a.c., în prezența sutelor de călărășeni și a autorităților publice locale și județene. Astfel, la ora 18:00, s-au aprins luminițele în centrul orașului.

 Inaugurăm primul Târg de Crăciun împreună, în acest mandat. Au mai fost târguri, dar sperăm să modernizăm, în fiecare an, acest târg, sperăm să fie cât mai bine pentru orășenii noștri. Profit de ocazie și vă spun la mulți ani, să fiți sănătoși! Să aveți un an așa cum vi-l doriți, cu liniște și sănătate, a declarat edilul municipiului Călărași, Marius Dulce.

La mulți ani, dragi călărășeni! Vin sărbătorile de iarnă. Împreună cu primarul Marius Dulce, am organizat un târg de Crăciun, prin care ne-am gândit să oferim ceea ce dumneavoastră așteptați, astfel încât sărbătorile de iarnă să creeze o mică bucurie pentru copii și pentru dumneavoastră. Vă transmitem sărbători fericite și la mulți ani, a afirmat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Aurel Moldoveanu este artistul care a deschis șirul concertelor care se vor desfășura pe platoul din fața Consiliului Județean.

Vă reamintim că târgul dedicat sărbătorilor de iarnă este organizat de Consiliul Județean, Centrul Județean de Cultură și Creație și Primăria Municipiului Călărași. Acesta va fi deschis până pe data de 31 decembrie inclusiv, în intervalul orar 11:00 – 22:00, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe micuți, în căsuța sa de lângă brad.

În cadrul acestui eveniment, vor avea loc spectacole cu artiști îndrăgiți pe scena care va fi amplasată pe platoul Consiliului Județean Călărași.

Iată programul manifestărilor:

  • 22 decembrie, sala Barbu Știrbei, concert de Crăciun pus în scenă de Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danvoski”;
  • 23 decembrie: ora 11:00, spectacol de colinde; ora 18:00, Marian Cosma, Raoul;
  • 24 decembrie: ora 11:00, spectacol de colinde; ora 18:00, Ionuț Dulgheriu, Taraful Constantin Lătărețu;
  • 25 decembrie: ora 11:00, spectacol de colinde; ora 18:00, Tatiana și Marius Ojoc, Fuego;
  • 31 decembrie, Revelion 2022, Zoli Toth și Young Beats, Andreea Bălan, Taraful Doina Munteniei, Andreea Bănică, Alex Velea.

Continue Reading
La Top