URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

RUTA ROSEȚI – JEGĂLIA – BORCEA, CÂȘTIGATĂ DE O FIRMĂ CĂLĂRĂȘEANĂ. TRANSPORTUL ÎN COMUN, ASIGURAT PRIN PROIECTUL CONSILIULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Luni, 25 septembrie a.c., Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a semnat ultimul lot de trasee destinat zonei estice a județului.

Roseți, Jegălia și Borcea sunt protagonistele lotului cu numărul 5 al proiectului care asigură transportul în comun din județul Călărași.

“Am semnat ultimul lot de trasee pe ruta Călărași – Roseți – Jegălia – Borcea. Am finalizat planul de transport Județean care a fost aprobat de Consiliul Judeţean. Vrem să asigurăm servicii de transport cetățenilor din Călărași. Este important de menționat că nu dorim orice fel de transport, ci unul de calitate”, a declarat pentru Canal SUD președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Dacă celelalte loturi de transport au fost câștigate la licitație de firme din afara județului, lotul numărul 5 îi revine unui călărășean.

Vreau să îmbunătățesc serviciile prestate și, tocmai de aceea, am achiziționat doua microbuze de 22 de locuri, acestea urmând sa ajungă pe străzile din județ în luna noiembrie”, a conchis Costel Feldioreanu, transportator.

În total, planul de transport în comun vizează 12 loturi, iar, timp de 10 ani, societățile și-au luat angajamentul de a transporta cetățenii într-un mediu sigur, acestea fiind obligate să asigure călărășenilor mijloace de transport noi.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top