URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

ROXANA PAȚURCĂ: “VĂ DORESC UN AN ȘCOLAR PLIN DE REALIZĂRI”

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, Roxana Pațurcă, a participat, astăzi, 5 septembrie a.c., la festivitatea de deschidere a noului an școlar, în cadrul Școlii Primare Nr. 1 Clinciu Spanțov, Școlii Gimnaziale Nr. 1 Chiselet și Grădiniței Nr. 1 Chiselet. 

“Dragi elevi, părinți și colegi din corpul profesoral al Județului Călărași,

Am participat astăzi la deschiderea noului an școlar la Școala Primară Nr. 1 Clinciu, Spanțov, Școala Gimnazială Nr. 1 Chiselet și la Grădinița Nr. 1 Chiselet, acolo unde am luat cuvântul alături de doamna director Braică Anghelina, respectiv, doamna director Ilie Georgica, și de invitați de seamă din partea Parlamentului României, ai autorităților locale, instituțiilor călărășene și a societății civile. După o vacanță frumoasă, suntem iarăși la începutul unui an în care vrem să transformăm provocările în reușite și experiențe frumoase. Este un an care aduce anumite schimbări, în special în partea administrativă, de organizare. Cu toate acestea, va exista mereu o constantă, un element care nu va fi niciodată schimbat, indiferent de modificările care intervin inevitabil. Această constantă este faptul că elevii, adică voi, cei care începeți astăzi un nou an, au un singur lucru de făcut: să învețe.

Dragi elevi,

Am toată încrederea că veți alege drumul valorilor durabile, de-a lungul căruia onestitatea, responsabilitatea, corectitudinea, generozitatea, respectul de sine și față de ceilalți, vă vor cinsti idealurile și reușitele.

Dragi părinți,

Vă rog, alături de toți membrii corpului profesoral, să ne rămâneți aproape, să ne oferiți încrederea dumneavoastră, să construim împreună, și în acest an, un parteneriat real și eficient, astfel încât drumul copiilor dumneavoastră, al elevilor noștri, să fie încununat de bucurie și frumos.

Dragi colegi profesori,

Vă mulţumesc pentru activitatea desfăşurată în anul şcolar precedent, reflectată în rezultatele elevilor la examenele naţionale, precum şi la concursurile şi olimpiadele şcolare. Profesionalismul de care ați dat mereu dovadă este unul dintre atuurile învățământului călărășean. Sunt convinsă că, prin responsabilitatea ce vă caracterizează şi prin preţuirea pentru elevi, vom reuși să desfăşurăm, şi în acest an şcolar, un proces instructiv-educativ de calitate și să formăm noi generații de valoare cu care să ne mândrim peste ani. Un gând bun tuturor celor care astăzi încep clasa pregătitoare, față de care suntem datori să îi atragem către învățătură și să privească școala ca pe un mediu unde pot învăța lucruri noi și unde se pot forma.

Vă doresc un an şcolar plin în realizări! Mult succes tuturor”,  a transmis Roxana Pațurcă, pe Facebook. 

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top