URMĂREȘTE-NE
Minoră dispărută

ACTUALITATE

RO-ALERT! O MINORĂ DE 14 ANI A DISPĂRUT ÎMPREUNĂ CU NEPOTUL SĂU ÎN VÂRSTĂ DE DOI ANI

O fată în vârstă de 14 ani din Chitila, județul Ilfov, a dispărut împreună cu un copil de un an și 10 luni de care avea grijă, potrivit unui anunț publicat pe site-ul Poliției Române. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru Canal Sud că minorul este nepotul fetei, mai exact copilul fratelui acesteia. Aceasta ar fi plecat la iubitul său și nu ar dori să comunice unde se află, mai spun aceleași surse.

Minora Mincă Ioana-Beatrice-Rebeca, în vârstă de 14 ani, a plecat de la locuința sa din orașul Chitila, județul Ilfov, împreuna cu minorul Mincă Raym Aslan, în varstă de un și 10 luni, aflat în grija sa la momentul respectiv, și nu a mai revenit”, se arată în anunțul de pe site-ul Poliției Române.

De asemenea, în acest caz a fost emis un mesaj RO-ALERT. Minora de 14 ani are o înălțime de 1.65 metri, o greutate de 65 de kilograme, păr șaten, lung și drept și ochi căprui.

Persoanele care dețin informații despre cei doi sunt rugate să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Foto: Poliția Română

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top