URMĂREȘTE-NE

SPORT

RIVALITATEA LA EA ACASĂ. RAPID ODOBESCU SPULBERĂ VIITORUL ODOBESCU

 

Rivalitatea a fost la ea acasă sâmbătă, 9 septembrie a.c. Rapid Odobescu s-a confruntat cu jucătorii de la Viitorul Odobescu, într-un meci care i-a ținut cu sufletul la gură pe spectatorii prezenți.

Derby-ul local a început la ora 11:00, desfășurându-se pe terenul din Gălățui. Două echipe noi, abia înființate, s-au duelat pentru câștigarea celor 3 puncte. În etapa de sâmbătă, 9 septembrie a.c., Rapid Odobescu s-a distanțat în clasamentde rivala sa din aceeași comună, câștigând cu scorul de 3-0.

“Avem așteptări mari de la acest meci. Majoritatea suntem tineri, câțiva dintre noi am jucat și în ligi mai bune. Avem un lot de 19 jucători pe care îi vom schimba pe parcursul meciului. Este o rivalitate în comună”, a declarat pentru Canal SUD Stancu Constantin Cristian, antrenor și jucător Viitorul Odobescu.

“Este un derby local. În primul rând, îmi doresc să fie un meci frumos, caracterizat de fair-play. Nu contează neapărat cine câștigă. Va câștiga cel mai bun”, a declarat primarul comunei Alexandru Odobescu, Niculae Eremia.

În prima repriză, jucătorii de la Rapid Odobescu s-au distanțat de rivali cu două goluri. Tabela a arătat scorul de 1-0 în minutul 17, iar, după 7 minute de joc, aceștia au marcat încă un gol. Tot în prima repriză, echipei Viitorul Odobescu i-a fost anulat un gol. Minute mai târziu, aceasta a ratat un penalty acordat de arbitri.

În cea de-a doua repriză a intervenit oboseala, dar cu toate acestea, Rapid Odobescu a reușit să mai înscrie un gol.

“A fost un meci foarte palpitant. Am ratat foarte mult, dar băieții s-au mobilizat. Urmează ca primăria comunei Alexandru Odobescu să facă noi investiții în baza sportivă”, a conchis Niculae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu.

Golgheterul meciului a fost Andrei Ghiuță, acesta marcând două goluri în poarta celor de la Viitorul Odobescu. Într-un interviu acordat echipei Canal SUD, acesta a declarat că fotbalul este un sport de echipă, iar rezultatul final denotă efortul întregii echipe, nu doar cel al marcatorilor.

 

Continue Reading
La Top