URMĂREȘTE-NE

SPORT

RIVALITATE ÎNFLĂCĂRATĂ PE TEREN: DUNĂREA CĂLĂRAȘI VS CSA STEAUA BUCUREȘTI, MECI CRUCIAL PE 16 AUGUST

Adrenalina fotbalului va atinge cote maxime într-un meci de neuitat între Dunărea Călărași și CSA Steaua București, care va avea loc miercuri, 16 August, pe teren propriu, pe stadionul municipal “Ion Comșa” Călărași. Echipa noastră este hotărâtă să facă istorie și să obțină o victorie în fața unei echipe de nivel de Liga 1.

Miza este uriașă, deoarece o victorie pentru Dunărea Călărași în acest meci ne-ar duce direct în play-off și ne-ar permite să ne măsurăm forțele cu alte echipe de top din Liga 1.

“Jucăm cu o echipă de tradiție, cu CSA Steaua București. Noi ne-am mai întâlnit prin anii 97, tot în Cupa României, iar, acum, după 25-26 de ani întâlnim iar echipa. Ea, normal, este o echipă de liga 1, sportiv au promovat, doar că au problemele lor interne. Invit toți călărășenii să participe pentru că este un joc foarte important pentru noi. Dacă reușim să învingem miercuri, 16 august, o să ne calificăm pentru play off și faza următoare, unde vor intra și echipele de liga 1. De aceea așteptăm lumea la stadionul municipal “Ion Comșa” în număr cât mai mare.” – a declarat, pentru Canal Sud, antrenorul echipei Dunărea Călărași, Marius Păun.

Toți suporterii echipei, dar și toți cei care iubesc fotbalul sunt invitați să trăiască momente de suspans și pasiune, să se alăture la stadion și să susțină echipa călărășeană în număr cât mai mare. Îi așteptă o atmosferă incendiară, unde echipa va lupta pentru victorie.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top