URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

REȚINUȚI PENTRU FURT ÎN DAUNA UNEI SOCIETĂȚI COMERCIALE

La data de 9 octombrie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 1 Poliție au reținut trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt, prejudiciul fiind de peste 10.500 de lei.

În fapt, la data de 21 septembrie 2023, poliţiști din cadrul Secţiei 1 Poliție au fost sesizați, de către directorul unui magazin, cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, din incinta magazinului ar fi fost sustrase 25 de parfumuri, de diferitre mărci și cantități.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către trei persoane, o femeie în vârstă de 29 de ani și doi bărbați, de 30, respectiv 36 de ani, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

În cursul zilei de 9 octombrie 2023, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri, în baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Continue Reading
La Top