URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII CAPITALEI PENTRU FURT CALIFICAT

La data 14 februarie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant delict doi bărbaţi, de 33, respectiv 43 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, în Sectorul 3.

La data menţionată, în jurul orei 19.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant delict doi bărbați, imediat după ce ar fi sustras o bicicletă, ce era parcată în spațiul special amenajat în zona unei stații de autobuz, din Sectorul 3.

Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri față de bărbatul de 33 de ani a fost dispus arestul la domiciliu, iar față de bărbatul de 43 de ani control judiciar.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de 300 de euro, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transport Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Continue Reading
La Top