URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

REȚINUT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:21, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană vrea să intre în curtea unei societăți cu autovehiculul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Măgurele, județul Ilfov, care a condus o autoutilitară, pe strada Variantă Nord din municipiul Călărași, iar în urma testării cu aparatul etilotest, șoferului i-a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorului auto i-a fost adus la cunoștință faptul că trebuie să îi fie recoltate mostre biologice, însă acesta a refuzat.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași

Continue Reading
La Top