URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI PENTRU TÂLHĂRIE

La data de 19 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au reținut un tânăr, în vârstă de 29 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie.

În fapt, la data de 11 septembrie 2023, în jurul orei 12.30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, din spate s-a apropiat o persoană care i-ar fi smuls de la gât un lănțișor ce avea atașat un pandantiv, după care a fugit.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, cu sprijinul colegilor Secției 24, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani.

La data de 19 septembrie 2023, bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Continue Reading
La Top