URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI PENTRU SĂVÂRȘIREA MAI MULTOR INFRACȚIUNI

La data de 27 septembrie 2023, poliţiştii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

În fapt, la data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 14.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată direct, de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01:50, ar fi fost victima mai multor infracțiuni.

Din probatoriul administrat în cauză, a reieșit faptul că, femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic și prin constrângere, împotriva voinței sale, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, în mod repetat.

Astfel, la data de 27 septembrie 2023, în urma punerii în executare a unui mandat de percheziție domiciliară, au fost identificate și ridicate mai multe dispozitive electronice, precum și alte bunuri de interes în cauză.

De asemenea, în baza unui mandat de aducere, bărbatul bănuit a fost depistat și condus la audieri, la sediul secției de poliție.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, polițiștii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, față de bărbat fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În data de 28 septembrie 2023, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, față de acesta, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top