URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

RESTRUCTURARE, LA CENTRUL DE LA CIOCĂNEȘTI: A ÎNCEPUT CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR VACANTE

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că ieri, 26 mai a.c., a avut loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 10 posturi vacante din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Socială Ciocănești, care a trecut printr-un proces de restructurare. În data de 31 mai 2022, se va desfașura și cealaltă probă, care constă într-un interviu.


“Așa cum am anunțat, în urma restructurării, au rămas câteva posturi vacante. Ieri, a avut loc prima probă, cea scrisă. Este vorba despre 10 posturi vacante. Pe 31 mai va avea loc interviul. Sperăm ca cei care s-au înscris să obțină note de trecere. La Vîlcelele încercăm, pe data de 6 mai, să transferăm beneficiarii de la Ciocănești. Acest centru va fi funcțional cu 38 de locuri, din cele 40 disponibile. (…) A avut loc un curs de formare profesională pentru persoanele cu dizabilități. De acest curs au beneficiat noii salariați care își vor desfășura activitatea la centrul din Vîlcelele”, a declarat Mihăiță Beștea, în cadrul conferinței de presă a PSD Călărași, derulată la data de 27 mai 2022.

De asemenea, sursa citată a precizat că ieri au demarat lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare din cadrul Centrului de Abilitare și Reabilitare (CAbR) Oltenița.

“Ieri, au demarat lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare de la Centrul de Reabilitare Oltenița. Costurile întregii reparații de acolo se va face prin sponsorizări”, a mai spus vicepreședintele CJ Călărași.

Amintim că, remedierea fosei septice din incinta CAbR Oltenița era necesară, întrucât bazinul de tablă a fosei este deteriorat, existând pericolul de prăbușire. De asemenea, pompa de debit mic este raportată la capacitatea centrului și nu pornește automat, astfel încât există permanent pericolul de inundație, în caz de fenomene meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploile abundente sau zăpada.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top