URMĂREȘTE-NE
Podul de la Cernavodă

ACTUALITATE

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE PODUL DE LA CERNAVODĂ, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI. CÂT TIMP ESTE VALABILĂ MĂSURA

Începând de astăzi, 27 septembrie, ora 08.00, autoritățile au instituit restricții de circulație pe Podul de la Cernavodă, pe A2, sensul spre litoral. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța, măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de reparații și înlocuirea rosturilor de dilatație.
Restricțiile vor fi menținute până în data de 10 octombrie 2023, mai precizează reprezentanții DRPD Constanța.
Se vor executa lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație pe banda de decelerare și banda marginală, astfel, se va circula pe banda alăturată zonei mediane, pe calea 1 (București – Constanța). Precizăm că, pe calea 2 (Constanța-București) circulația se va desfășura în condiții normale de trafic”, se mai arată în comunicat.
Pentru executarea lucrărilor din această etapă se va închide breteaua de acces dinspre Autostrada A2 către Cernavodă, traficul rutier fiind deviat pe ruta ocolitoare. Astfel, pentru asigurarea relației București-Cernavodă, traficul rutier va fi deviat pe următorul traseu:
Autostrada A2, km 160+300 – continuă deplasarea pe Autostrada A2 – ieșire pe partea dreaptă Nod Rutier km. 192+000 – sens giratoriu – pasaj peste autostrada A2, km 192+000 – sens giratoriu – bretea Nod Rutier intrare pe Autostrada A2, km 192+000 – Autostrada A2, km 163+000 – bretea ieșire din Autostrada A2 Nod Cernavodă – sens giratoriu – direcția către Cernavodă.
FOTO: Facebook Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (rol ilustrativ)

Continue Reading
La Top