URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

REPREZENTANȚI DIN CĂLĂRAȘI, PREZENȚI LA LANSAREA VOLUMULUI ‘FORȚA FEMEILOR ÎN SPORT’, DE ANDREEA PAUL

La doar trei săptămâni de la primirea unei onorante invitații din partea doamnei Andreea Paul, Călărașiul a fost prezent la un eveniment deosebit: lansarea volumului “Forța Femeilor În Sport”, prin prezența managerului Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Ionela Ichim și Bogdan Ghiță, coordonatorul SmartLab, alături de o delegație reprezentată de domnul Marius Tătaru, Iulian Vasile și Bălan Ion.

Această carte, coordonată de Andreea Paul, reprezintă al patrulea volum dintr-o serie anterioară și este împărțită în trei părți importante: jurnaliste în sport, antrenoare și sportivele României.

Am primit acum 3 săptămâni o invitație de la doamna Andreea Paul, o invitație care ne-a onorat și bucurat, abia am așteptat acest eveniment. Este un volum coordonat de Andreea Paul, Forța Femeilor în Sport, este al patrulea volum din seria anterioară, un volum structurat în trei părți, jurnaliste în sport, antrenoare și sportivele României. De la Călărași, am fost prezentă împreună cu colegul meu, Bogdan Ghiță, coordonatorul SmartLab, o delegație reprezentată de domnul Marius Tătaru, Iulian Vasile și Bălan Ion. Un eveniment emoționant, deoarece am avut ocazia să întâlnim sportive ale României care sunt un exemplu pentru toată lumea și am plecat de acolo cu promisiunea doamnei Andreea Paul, de a-și lansa cartea și la Călărași. În acest moment, Bogdan fixează cu dumneaei data când va avea loc evenimentul și sperăm că vor fi prezenți și coautorii acestui volum, doamna Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu.“, a declarat pentru Canal Sud, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași, Ionela Ichim.

Cu această ocazie, Andreea Paul a promis că evenimentul de lansare al cărții va avea loc și în Călărași. Bogdan Ghiță, lucrează împreună cu acesta pentru a stabili data și detaliile evenimentului, cu speranța că vor putea participa și coautorii volumului, Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top