URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

RECTIFICĂRI PROIECT PNRR – PISTE DE BICICLETE ÎN COMUNA CHIRNOGI

Primarul comunei Chirnogi, Ștefan Ion, a transmis locuitorilor comunei noi informații cu privire la pista de biciclete care este în construcție pe șoseaua Pietruită, o pistă ce se întinde pe o lungime de aproximativ 3,4 km. Totodată, edilul comunei a precizat că în următoarele zile vor începe lucrări de îmbunătățire a infrastructurii pe anumite străzi, acestea fiind finanțate din bugetul propriu.

“Încercăm zi de zi să aducem îmbunătățiri infrastructurii din localitatea noastră. Vreau să vă informez că am început lucrările la aceste piste de biciclete, având o lungime de aproximativ 3,4 km. Am primit observații că aceste piste se intersectează cu anumite obstacole. Am inițiat o acțiune la care am invitat proiectantul, constructorul, dirigintele de șantier și colectivul de lucrători din cadrul primăriei care lucrează la acest proiect. Aș vrea să vă aduc la cunoștință că primăria nu a plătit niciun leu pentru această lucrare, toate problemele care sunt pe acest traseu vor fi rezolvate doar cu cheltuiala constructorului. Noi nu vom depăși cheltuiala la această investiție cu niciun leu; acești bani sunt bani pentru care noi răspundem și sunt obținuți prin PNRR. De aceea ne străduim să facem o lucrare în parametri, să corespundă întocmai proiectului pe care îl avem, dar și să mulțumim locuitorii.

În perioada următoare vom demara lucrări importante în localitate, vom pune asfalt pe câteva străzi din bugetul local, vom plomba și pietrui câteva străzi, ne vom ocupa să remediem aceste lucruri, încercăm să fie mai bine pentru toți locuitorii”, a declarat Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top