URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

RECEPȚIE FINALĂ PENTRU “EXTINDERE SISTEM DE CANALIZARE” ÎN COMUNA GRĂDIȘTEA

Primăria comunei Grădiștea figurează pe lista UAT-urilor cu obiective finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Este vorba de proiectul “Extindere sistem de canalizare în comuna Grădiștea, județul Călărași “.


Într-un interviu pentru Canal Sud, primarul comunei Grădiștea, Vasile Matei a precizat că lucrarea canalizării a fost finalizată și a avut loc și recepția lucrării.
Canalizarea din comuna Grădiștea a fost finalizată. A avut loc recepția canalizării cât și la stația de epurare și potabilizare, a fost un proiect mai complex.
Momentan nu am dat-o în folosință deoarece trebuie să ne racordăm la energie electrică.
Problema noastră cea mai mare este că atunci când depui un proiect și îl câștigi, îl finanțezi, îl execuți dar la final trebuie să venim cu co-finanțarea.
La canalizare trebuie să punem aproximativ 1000.000 lei deoarece în urma majorării prețurilor, diferența trebuie suportată de către beneficiar iar în momentul de față suntem într-un impas.


Pe lângă proiectul canalizării avem și construcția noului sediu al primăriei, unde de asemenea trebuie să suportăm diferența de preț. Cumulate, trebuie să venim cu suma de 1,5 milioane lei. Din păcate această sumă nu poate fi suportată din bugetul local al primăriei.
Am cerut ajutorul Consiliului Județean Călărași, poate vom primi un ajutor, în caz contrar va trebui să recurgem la un împrumut”.

Continue Reading
La Top