URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

“RĂSTIGNIRE ȘI ÎNVIERE”, EXPOZIȚIE LA MUZEUL DUNĂRII DE JOS DIN CĂLĂRAȘI

Muzeul Dunării de Jos Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, îmbracă haină de sărbătoare în această perioadă premergătoare Intrării în Ierusalim a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și se pregătește pentru a întâmpina marea sărbătoare a creștinătății și anume Învierea Domnului.

Joi, înaintea Floriilor, la ora 13, la sediul muzeului, din strada Progresul, nr.4, va fi vernisată expoziția de icoană veche, carte bisericească și obiecte de cult, RĂSTIGNIRE ȘI ÎNVIERE.

“Ne propunem ca această expoziție să fie darul nostru de suflet pentru publicul călărășean și totodată o fereastră deschisă către înaltul cerului.

Pentru realizarea expoziției ne-am bucurat de sprijinul neprețuit al Părintelui Protopop Dinu Vasile Viorel, care ne-a pus la dispoziție o mare parte din obiectele expuse, acestea făcând parte din patrimoniul bisericesc al Protopiatului Călărași.Expoziția poate fi vizitată timp până la jumătatea lunii mai. Vă așteptăm să ne vizitați, să vă încărcați sufletul de bucurie și lumină” se precizează pe pagina de socializare a instituției.

Continue Reading
La Top