URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

RAED ARAFAT, MULȚUMIT DE MEDICII ADUȘI DIN ȚARĂ LA CĂLĂRAȘI ȘI DE DOTĂRILE ISU ADUSE DE CONSILIUL JUDEȚEAN

La finalul vizitei din județul Călărași, șeful DSU s-a oprit la sediul ISU Călărași unde a discutat cu conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași despre investițiile realizate de Consiliul Județean în parteneriat cu autoritățile bulgare privind dotarea cu echipamente necesare. Oficialii veniți la Călărași au controlat starea autospecialelor și mijloacelor tehnice folosite în situații de urgențe. Arafat a precizat faptul că ISU a finalizat angajarea personalului care vine pe noul memorandum pentru suplimentarea următorilor cinci ani, fiind aduși 21 de soldați gradați profesioniști (SGP).

Raed Arafat a subliniat că anul acesta 476 de mașini de stingere a focului vor intra în dotarea Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din țară. Alături de Ialomița, Județul Călărași va beneficia de dotări semnificative.

“Colegii noștri de la Spitalul Județean de Urgență Călărași au facut foarte bine si au redirecționat pacienții, au restabilit fluxurile pentru a face față valului COVID și pacienților covid. Acolo s-au pus la dispoziție totuși unele spații care poate să lucreze cu pacienții care sunt testați pozitiv. Nu am ce să reproșez. Problema majoră este deficitul de personal. Trebuie să subliniez că am găsit medici care au venit să facă gardă aici, medici din București, sunt discuții cu medici din Constanța.” a declarat Raed Arafat pentru canalsud.ro

ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Continue Reading
La Top