URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

RADIO VOCES CAMPI- 3 DECENII DE VOCE ȘI MUZICĂ ÎN SUFLETUL ORAȘULUI TĂU

Duminică, 1 Octombrie, începând cu ora 10:00, Radio Voces Campi organizează o mega petrecere, o ediție specială cu ocazia împlinirii a 30 de ani de emisie.

Din anul 1993 asculți Radio Voces Campi, o viață de om, 30 de ani în care s-au întâmplat atât de multe că nu le putem cuprinde într-un an de emisie.

S-au schimbat guverne, s-au destrămat țări, s-au construit chestii, s-au demolat chestii, copiii de atunci au copii, dar am și pierdut câțiva oameni.

30 de ani sunt greu de povestit, 30 de ani s-au întâmplat la Radio Voces Campi și tu i-ai ascultat.

30 de ani în care Radio Voces Campi a fost un reper în viața ta.

Fondat în prima zi de Octombrie, de Aurel David, Radio Voces Campi este singurul post de radio călărășean cu emisie neîntreruptă.

Voces Campi face parte din viața călărășenilor și a adus în atenția tuturor principalele subiecte, probleme, realizări care s-au întâmplat în comunitatea din care facem cu toții parte.

La 30 de ani, Radio Voces Campi, caută un slogan cât 3 decenii și pentru că ai fost alături de noi, cel mai potrivit ești chiar tu pentru a crea unul.
Intră pe pagina de Facebook a radioului: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0GJZLaghGhtpqDoee5hvHEqmMcfAF5oVdzJFsVTvhyjGm5i9m3zR9VoNJrjwURomvl&id=100046407103685 și lasă un slogan și votează un altul.
Sloganul cu cele mai multe like-uri va fi adoptat de noi iar tu vei adopta un premiu mic, dar mare.

Cele 30 de super-premii vor fi oferite de prietenii noștri:

Consiliul Județean Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Biblioteca Județeană Călărași, Ecoaqua S.A, Sala Fitness Yzocon, Sala Fitness Cory Gym, Carrefour Călărași , Pizzeria “La Troia”, Restaurant “Rivers Lounge”, Cofetăria “Adresa Dulce a lui Lexi”, Cofetăria “Hotel Călărași”, Cofetăria “Alint”, Cabinet Stomatologic “ Smileboutique”, Cabinet Stomatologic “ Pro Dental Estetica”, Salon înfrumusețare “JoJolie”, Hairstylist Ady Răgă- Salon “La Elena”, Florăria “Insieme”, Farmacia “ Elena” și nu în ultimul rând…un premiu va fi oferit de Radio Voces Campi.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top