URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PUȚIN ZÂMBET ȘI SOARE PENTRU UN GRUP DE MĂMICI ȘI COPII REFUGIAȚI DIN UCRAINA

11 mame împreună cu 12 copii au vizitat astăzi, Grădina Zoologică din Călărași. Chiar dacă în zilele de luni, Grădina Zoologică este închisă pentru vizitatori, Valentina Blebea, directoarea centrului de agrement a făcut o excepție pentru a aduce puțină bucurie pe chipurile copiilor cât și pentru mămicile acestora.

Aceștia s-au bucurat de animalele de la Zoo cât și de vremea frumoasă de afară, urmând ca după această vizită să meargă la o pizza apoi la cofetărie. Aceste mămici împreună cu micuții lor sunt cazați la “ Casa Betania”, de care se ocupă Constantin Alin, iar la rândul lui este ajutat de ONG-uri și Asociații.

“Avem alimente, îmbrăcăminte și chiar astăzi cineva a făcut o faptă bună, a dăruit unui băiețel o pereche de adidași, acesta nemaiavând cu ce se încalța. Ne-am gândit să venim la Zoo să încercăm să-i facem să uite puțin de situația pe care o au, sunt povești triste, situații dramatice. Pe viitor încercăm să ne organizăm ținând cont că șederea lor va fi pe termen lung.Unele mame au nevoie de un loc de muncă iar dacă cineva dorește să ajute în acest sens, ne găsește la “Casa Betania”, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 28. Mamele spun ca vor să se simtă de folos, nu vor să stea degeaba și doar să primească ajutor”, declară Constantin Alin, pentru Canal Sud.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top