URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

PSD CERE CONDUCERII PNL CHEMAREA URGENTĂ LA DISCUȚII A MINIȘTRILOR CARE ÎNREGISTREAZĂ RESTANȚE ÎN ÎNDEPLINIREA JALOANELOR PNRR

PSD solicită conducerii PNL să-i cheme urgent la discuții pe miniștrii liberali care înregistrează restanțe în privința îndeplinirii jaloanelor din PNRR la 31 martie 2022.

În fruntea listei se află chiar Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care are 5 jaloane în lucru, urmat de Ministerul Educației, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Ministerul Justiției, cu câte 3 jaloane aflate încă în lucru.

“Menționăm că, dintre cele 24 de jaloane ce trebuie închise la finalul primului trimestru, ministerele liberale gestionează trei sferturi dintre restanțe. PSD poate pune la dispoziție colegilor de la guvernare expertiza grupului său de lucru pe tema PNRR, constituit încă din primele zile ale anului, deoarece rezultatele acestei abordări se dovedesc extrem de eficiente. Cele 3 jaloane aflate în lucru în dreptul ministerelor PSD sunt fie ordonanțe de urgență care sunt deja pe circuitul interministerial de avizare, fie legi votate de una dintre Camerele Parlamentului și aflate în faza finală a dezbaterii în camera decizională”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Social Democrat.

PSD consideră ca jaloanele PNRR pot fi atinse de ministerele PNL prin mai puține declarații la televizor și mai multă muncă și concentrare.

Economia României are mare nevoie de miliardele europene! Prin urmare, mai ales în conjunctura actuală, România nu are timp de orgolii politice, important este ca obligațiile asumate prin PNRR să fie atinse la timp, în mod profesionist.

Sursa foto: psnews.ro

Continue Reading
La Top