URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

PSD CĂLĂRAȘI A NUMIT NOI ȘEFI DE DECONCENTRATE

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că, săptămâna trecută, s-a discutat, în Consiliul Politic Județean, despre dezvoltarea localităților din județ. Acesta a precizat faptul că Județul Călărași va primi 1.270 de milioane de lei, pentru toate cele 55 de primării și 160 de milioane de lei, pentru construcția de rețele de gaz în localități.

“În Consiliul Politic Județean, s-au discutat toate problemele pentru dezvoltarea județului și aici aș vrea să spun că județul Călărași primește 1.270 de milioane de lei, pentru toate cele 55 de localități și 160 de milioane pentru gaz, unde sesiunea e deschisă până pe 30 aprilie”, a subliniat Iliuță.

De asemenea, liderul social-democraților a vorbit despre numirile directorilor la diverse instituții ale Călărașiului, care au avut loc în urma negocierilor pentru împărțirea politică a funcțiilor în administrație, negocieri care au început anul trecut, în luna noiembrie, odată cu acordul politic de guvernare dintre PSD, PNL, UDMR și minorități.

“Din proiectul politic pe care noi l-am propus la Călărași, Partidul Social Democrat a făcut anumite propuneri pentru funcțiile de directori. Și sunt deja pe funcție, la ANAF Călărași, Păduraru Ioana, la Casa de Pensii, Tatiana Zaharia, la Direcția Agricolă, Tomescu Dionisie, la Direcția Agricolă, Emil Sotir, la DSVSA,  Drăgănică Gheorghe, la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, Nicolae Doinița, la APDF, Neagu Iulian. Mai avem o propunere pentru funcția de secretar de stat, în persoana domnului Găman Ion. Astfel, la Ministerul Agriculturii, Călărașiul a mai primit un secretar de stat. Acesta a fost numit datorită experienței pe care o are Găman Ion, consilier județean, fost comisar șef la Garda Financiară, prin experiența pe care o are ca director la Ostrovit. Este unul din specialiștii pe care Partidul Social Democrat îi are și a fost recomandat pentru funcția de secretar de stat pentru Ministerul Agriculturii”, a mai spus Iliuță.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top