URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PROTESTUL DE LA A.N.A.F. CONTINUĂ. URMEAZĂ O GREVĂ GENERALĂ

Protestul de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice continuă. Mai mult, angajații anunță o grevă generală care va avea loc, cel mai probabil, în perioada 11-15 septembrie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, angajații din finanțe se gândesc serios la o grevă generală în perioada ce urmează.

“După întâlnirea pe care am avut-o în această dimineață cu colegii mei, trebuie să facem o grevă generală. Cei din conducerea țării nu vor să înțeleagă că noi, cei din finanțe, suntem cei care strângem banii pentru ca ei să aibă ce să cheltuiască. Deja avem toate semnăturile necesare pentru greva generală. Mai avem de pus la punct câteva aspecte și sperăm că în săptămâna 11-15 septembrie să putem organiza greva generală”, a declarat pentru Canal SUD, Meleacă Puiu, președinte de sindicat.

Finanțiștii au luat în considerare această perioadă deoarece atunci se plătesc salariile bugetarilor, iar inactivitatea din finanțe va duce la imposibilitatea plăților pe fondul inexistenței capitalului necesar.

Printre nemulțumirile angajaților se numără și legea salarizării, lipsa voucherelor de vacanță, dar și reorganizarea instituției.

Continue Reading
La Top