URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

PROTEST ÎN FAȚA BAROULUI BUCUREȘTI ÎMPOTRIVA AVOCATULUI DANIEL IONAȘCU

Astăzi, 13 martie, un grup de protestatari s-au adunat în fața Baroului București pentru a cere decanului Baroului Bucuresti scoaterea avocatului Daniel Ionascu din rândul avocaților, pentru toate înșelăciunile de care este acuzat.

Protestatarii, majoritatea fiind victime ale lui Ionascu, au venit la fața locului cu pancarte și mesaje scrise, care au atras atenția trecătorilor. Mesajele lor exprimau frustrarea și furia față de faptele avocatului Daniel Ionascu și cererea lor de a-l vedea scos din rândul avocaților.

În ultimii ani, Daniel Ionascu a fost acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv de înșelăciune și fals în declarații. Numeroase victime au fost afectate de acțiunile sale, iar acum au decis să își facă auzită vocea și să ceară justiție.

Protestatarii s-au adunat pașnic și au fost susținuți de alte persoane care treceau pe stradă. În ciuda faptului că numărul protestatarilor a crescut constant pe parcursul zilei, autoritățile au păstrat ordinea publică și au încurajat protestul pașnic.

Acum, victimele așteaptă un răspuns din partea decanului Baroului Bucuresti și speră că acest protest va determina o acțiune mai puternică împotriva lui Ionascu și a altor avocați care comit astfel de infracțiuni.

Mai mult, Mihai Toader a intrat în sediul Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) pentru a cere socoteală privind această situație care pare tratată cu indiferență din partea instituțiilor statului, cât si modul în care acestea ar putea clarifica situația.

În răspuns, Daniel Cizmaru, secretarul UNBR i-a explicat lui Mihai Toader ca situația avocatului Ionașcu este cunoscut la nivelul UNBR, iar la următoarea ședință permanentă a Comisiei Baroului va fi supusă în ordinea de zi și această situație.

Contactat telefonic de Mihai Toader, Ion Dragne, decanul și membru al Consiliului Baroului București, i-a explicat acestui că această situație nu poate fi rezolvată de el, pentru că plângerile trebuie soluționate de Comisia de Disciplină din cadrul Baroului. Ceea ce a uitat decanul este faptul că această comisie trebuie sesizată chiar de către acesta, lucru pe care acesta l-ar amâna de mai bine de un an de zile, potrivit spuselor lui Mihai Toader.

Contactat telefonic pentru un punct de vedere privind termenul de astăzi de la Curtea de Apel București în procesul cu Mihai Toader, până la publicarea acestui material, avocatul Ionascu nu a oferit informații.

Continue Reading
La Top