URMĂREȘTE-NE
Piața Centrală

ADMINISTRAȚIE

PROIECTUL DE RELUARE A LUCRĂRILOR LA PIAȚA CENTRALĂ, ÎN LINIE DREAPTĂ. CONSILIERII LOCALI AU APROBAT INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI

Consilierii locali ai municipiului Călărași s-au întrunit ieri, 12 martie, într-o ședință extraordinară convocată de îndată. Unul dintre proiectele adoptate în această ședință este cel privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice PT – rest de executat şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia „PT+ Execuţie Lucrări de amenajare Piaţa Unirii (Piaţa Centrală) – Rest de executat”.

Investiţia se referă la lucrările rest de executat la Piaţa Unirii (Piaţa Centrală ) care înseamnă atât lucrări de rezistenţă cât şi de arhitectură şi instalaţii (sanitare, termice electrice) precum şi lucrări de amenajare de trotuare, parcări şi de drumuri”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Călărași.

Suprafaţa terenului aferent investiţiei este de 2.310 mp, suprafaţa construită, 773 mp, suprafaţa desfăşurată 1.122 mp. Destinaţia clădirii este pentru comerţ și are un regim de înălţime parter+etaj parţial.

Valoarea totală a investiției este de 8.315.436,08 lei inclusiv TVA din care C+M este de 7.736.643,52 lei inclusiv TVA. Proiectul trebuie reluat cât mai repede pentru evitarea degradării în timp a lucrărilor executate pănă în momentul de faţă”, au mai precizat reprezentanții Primăriei.

Continue Reading
La Top