URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PROIECTUL „CAPACITATE COMPETITIVĂ PENTRU CREAȚIE ȘI FABRICAȚIE ÎN INDUSTRIA CONFECȚIILOR”, IMPLEMENTAT CU SUCCES PRIN REGIO

Compania CONFEX SRL s-a impus pe piața confecțiilor textile din județul Călărași, datorită investițiilor masive realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Urmând exemplul altor IMM-uri care au reușit să se dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, reprezentanții companiei au depus o cerere de finanțare pe Programul Operațional Regional 2014-2020.

Astfel, la începutul anului 2017, au semnat contractul pentru Proiectul „Capacitate competitivă pentru (creație și) fabricație în industria confecțiilor”, finanțat din Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 2 – „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Prin implementarea acestui proiect s-a urmărit dezvoltarea firmei de confecții pentru ca, în baza experienței acumulată în cei peste 16 ani de activitate continuă și poziției ocupate în prezent, să ajungă la o competitivitate semnificativă și o valoare adăugată consistentă. Pe un teren neutilizat, aflat într-o zonă mărginașă a municipiului reședință de județ, s-a ridicat o afacere care a schimbat radical aspectul cartierului.

Sursă foto hotnews.ro.

Continue Reading
La Top