URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

PROIECTE DE MODERNIZARE ÎN CHIRNOGI: LUCRĂRI AMPLE PENTRU INFRASTRUCTURĂ ȘI EDUCAȚIE

În cea mai recentă declarație, primarul comunei Chirnogi, Ion Ștefan, a anunțat că se desfășoară lucrări ample pentru îmbunătățirea infrastructurii și înfrumusețarea localității. De asemenea, se lucrează intens la finalizarea pistei de biciclete, în timp ce, în paralel, au loc renovări și la școala numărul doi.

“Așa cum v-am informat la ultima intervenție, eu continui să vă informez despre lucrurile frumoase care se derulează în acest moment în comuna noastră. În data de 29 mai 2024, în comuna Chirnogi se desfasoară o activitate intensă de îmbunătățire a infrastructurii, de înfrumusetare a localității. Vă aduc la cunoștintă că în sectrorul Baltă, așa cum am promis, am reușit și iată că acum punem în practică, am reușit pentru acest sector să obținem două proiecte de modernizare, două proiecte care fac parte din Programul Național Anghel Saligny, proiecte semnate în luna aprilie în data de 10 respectiv 17, iată că după aproximativ 2 luni punem în practică ceea ce am semnat. Pe străzile Cazanului și Gospodarilor s-au executat lucrări de reprofilare și compactare și pietruire, în 2-3 zile aceste străzi, urmează să fie îmbrăcate într-un covor de asfalt urmând după aceea să se pună stratul de uzură, spre deosebire de celelate străzi finanțate din bugetul local vor fi îmbracate cu 2 straturi de asfalt, deoarece așa este prevăzut proiectul.

Mai mult decât atât avem o lucrare începută cu o lună înainte care se numeste Piste de Biciclete în Comuna Chirnogi, lucrarea este finanțată prin Programul Național de Reziliență și Redresare, în acest moment, în data de  29 mai 2024, a venit ziua ca o parte din această pistă să fie aproape de finalizare,  să o putem da în folosință, astăzi se îmbracă o parte din aceasta cu un strat de asfalt. sper ca în aceste zile să ajungă până la intersecția cu Strada Mocăniei, urmează și celelalte segmente să fie îmbunătățite și remodelate în urma verificărilor care au fost făcute de echipa de constructori.

Nu în ultimul rând aș vrea să vă mai spun că lucrăm la Școala numărul doi, care este subordonată Școlii numărul trei, în trei, patru zile, o latură a gardului școlii,  să fie gata, va fi un gard frumos și în același timp va fi ultil, urmează ca în cursul acestui an să construim și celălat gard”, a declarat Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi.

Continue Reading
La Top